Exterior & Natura

Placut & Linistit

Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template

"Nu exista iubire mai sincera decat iubirea mancarii"

- George Bernard Shaw

Hop Garden, locul unde mâncarea bună și arta berii se întâlnesc într-o petrecere a gusturilor! Echipat cu o grădină unde natura și gastronomia se împletesc armonios, dar și o instalație de fabricare a berii, acest loc e o adevărată minune pentru toți iubitorii de hamei și distracție.

MEREU INGREDIENTE PROASPETE

Inspirați de principiile Vitruviene, am transformat acest loc într-un sanctuar al gustului, unde utilitatea și frumusețea se împletesc într-o poveste captivantă: Firmitas - transmiterea prin design a mesajului de loc sigur, prietenos Utilitas - destinația locației și crearea contextului potrivit specificului ei Venustas - crearea poveștii care să susțină propunerea locației către clienți (exemplu: barul din interior realizat dintr-un tanc de bere)

Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template

Zona de luat masa in interior si exterior

PLACUT și confortabil

Royal Plate Restaurant & Catering HTML Template
Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template

Atmosfera primitoare

În inima noastră, "HOP GARDEN" nu e doar un nume, e o călătorie în două lumi: Înăuntru, e atelierul nostru magic, unde berea prinde viață. Îți poți imagina un bar format dintr-un cazan de bere? Ei bine, la noi găsești asta și multe altele! Aici, berea devine artă, iar fiecare înghițitură e o poveste gustativă. Dacă privești mai atent, vei vedea etapele fabricării berii sub forma unor scheme fascinante.

Mediu natural

În afara ușilor noastre, te întâmpină o gradină încântătoare, unde plantele dansează în ritmul vântului, iar cultura de hamei se dezvăluie ca o operă de artă. Aici poți să-ți răsfeți simțurile și să te bucuri de natură în timp ce savurezi o bere rece. Suntem locul potrivit pe care să-l frecventezi când vrei să ieși în oraș alături de prietenul tău blănos, deoarece suntem pet friendly.

Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template