Înapoi la pagina de pornire
berarie Bucuresti
berarie Bucuresti

HOP GARDEN

aduce in oras povestea hameiului si a maiestriei fabricarii berii. La exterior avem gradina cu cultura de hamei iar in interior avem instalatia de fabricare a berii (butaforie, evident)

LIVRARI LA DOMICILIU


Dragi clienti si parteneri,
In contextul noilor măsuri referitoare la suspendarea servirii și a consumului de produse alimentare și băuturi alcoolice in restaurante, cafenele sau alte localuri publice și pentru a veni in sprijinul clienților noștri, dorim sa va anunțam ca, in conformitate cu reglementarile legale, vom furniza activități de catering și livrare la domiciliu sau la birou, in funcție de solicitări.

Comenzile vor fi livrate prin  Glovo, UberEats, FoodPanda și TakeAWay.

Vom continua sa respectam toate normele legale referitoare la igienizarea permanenta a spațiilor pentru ca personalul și clienții noștri sa fie in deplina siguranța!

01 berarie bucuresti 02 berarie bucuresti 03 berarie bucuresti 04 berarie bucuresti 05 berarie bucuresti 06 berarie bucuresti 07 beraria bucuresti 08 berarie bucuresti
01 02 03 04 05 06 07 08
01 02 03

La Hop Gardense bea bere buna, atmosfera este relaxata! Un loc tocmai bun de vizitat dupa orele de munca sau la un meci in care iti sustii echipa preferata!
In weekend iti poti invita familia la masa, iar copiii se vor bucura de spatiul dedicat lor!

berarie Bucuresti

Berea la drafteste principalul produs vandut.

Avem asocieri meal&beer, gen combo (ex: burger + Ciuc)
loc de joaca pentru copii
Parcare mare pentru auto, bike friendly
Masa cu draft pentru grupuri

Live events: organizam frecvent evenimente atat cu trupe consacrate, cat si cu artisti independenti. Repertoriul muzical din teritoriile evergreen and top hits, pop, rock dar si jazz, soft dance, café concertVezi mai mult

Meniul de mancareadecvat berariei: coaste, mici, burgeri, carnati, gratar
dar si pizza & pasta, quesadilla, nachos, peste!


Vezi meniu

berarie Bucuresti